Nyt om Favrskovruten

LAG Favrskov er i fuld gang med at få kortlagt Favrskovruten i samarbejde med Favrskov Kommune og ikke mindst i samarbejde med Landsbyrådet og de lokale aktører rundt i landsbyerne.

Favrskovruten har som formål at højne kvaliteten af landsbyerne gennem adgang til omkring liggende natur og herved gøre det mere attraktivt at bosætte sig. Favrskovruten vil bl.a. kunne fremme det rekreative liv, når kendskabet til stiforløb ud i naturen gøres tilgængelig ,

Det er de lokale beboere i landsbyerne og landdistrikterne, som med deres viden er med til at udpege stiforløbet i deres område. Det gør de i samarbejde med vores projektleder Lars Andersen, som ved hjælp af GPS udstyr dokumenterer/registrerer og beskriver de skitserede stiforløb.

Oplysninger om stiforløb, indsamles, vil blive gjort tilgængelige i en kommende kortbog og på en hjemmeside, således at at landsbyerne efterfølgende kan igangsætte lokale projekter for etablering af de manglende stiforløb.

Indtil dato har vi været i kontakt med følgende landsbyer og deres nær område: Vester Velling, Terp, Sønder Vinge, Vellev, Enslev, Hvorslev, Gerning, Borridsø, Borre, Vejerslev, Aidt, Houlbjerg, Voldum, Lyngå, Selling, Ødum, Haurum, Skjød, Sall, Røgen, Skjoldelev, Sandby og Haldum.

I landsbyerne Thorsø, Laurbjerg, Granslev, Bøstrup, Vissing, Lerbjerg-Svejstrup, Nørre Galten, Hadbjerg, Svenstrup, Anbæk, Voldby, Farre, Fajstrup, Lading, Foldby, Norring,Tinning, Vitten, Haar, Grundfør og Søften mangler vi kontaktpersoner..

En kontaktpersons opgaver indebærer at han/hun sørger for at koordinere et møde med vores projektleder og arrangere et fællesmøde i netop jeres område.

Så læser du denne nyhedsmail om Favrskovruten og er du interesseret i at være lokalsamfundets kontaktperson ifm. dette projekt, så kontakt LAG Favrskovs koordinator Merethe Juul Thysen, mjt@lag-favrskov.dk tlf. 20285668.

Detaljeret oversigt Favrskovruten pr. 6. september 2010
Detaljeret oversigt Favrskovruten pr. 19. september 2010
Kontaktliste Favrskovruten pr. 30.09.2010

Læs mere om projektet i dette link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *